La ce-s bune prieteniile?

 

La  suflet...

La orice...

Nu-s oportunistă, din contra - am mari pretenții și principii cînd e  vorba de prietenie. Am prieteni adevărați,corecți și sinceri. Zic la orice pentru că am ajuns să constat ca ei sunt pilonii pe care se ține integritatea unei persoane. E un schimb frumos de emoții, trăiri, vise, planuri, iluzii, greșeli, iertări și o mare doză de respect. 

Prieteniile sunt dovada  că putem fi mai buni fără recompensă, că putem ierta erori din frica de a nu pierde pe cineva,c-avem capacitatea de a ne ridica la nivelul așteptărilor cuiva.

O prietenie lecuiește o rană provocată de neîncredere, răutate sau iubire neîmpărtășită. Administrată în cantități suficiente și responsabile, ea tămăduiește orice boală a sufletului.

Prieteniile sunt multifuncționale, eficiente, productive, motivaționale, emoționale și benefice...cu condiția să fie reciproc dozate și proporțional avantajoase.

 

 

   De ce iubim bărbații?

 

Oare poți să nu-i iubesti?  Sunt senzaționali, draguti, amuzanți și extrem de dulci cînd vor să pară puternici. Îi iubim pentru ca stiu să vorbeasca despre lucruri serioase zîmbind; au un aer de superioritate dar abia de-și pot controla privirea cînd o văd. Îi adorăm pentru că sunt focoși,musculoși copii și ne zîmbesc cu toată fața... Dar ochii? Ochii sunt luminoși și fără curiozitate sau invidie feminină.

Ne farmecă pentru că poartă culori care ne inspiră putere, stadilitate și confort.

Dar Brațele?... Pernuțele noastre preferate, locul ei cel mai sigur și elevat.

În difinitiv îi iubim pentru că ne iubesc și ei pe noi. Ne iubesc dulce, stingaci, responsabil, adolescentin, pasional, înălțator și al naibii de frumos!